Lördag :D

Japp, då har man vart ute o lekt med en fyrhjulsdriven 300 tusenkronors familjeräser ute på snöpackade parkeringsplatser och industriområden (gloria över huvudet) ;) En herrejädrans skillnad att sladda med en fram- eller bakjulsdriven bil mot en fyrkrafsare. G-krafterna var nästan läbbiga haha.

 

Sen drog jag ner till garaget och drog igång sommaråket. Bra att göra så då o då när den står stilla under 5 månader. Tar ut den i april när snön, saltet och all väggrus är borta. Morrade gött ur 5 tums slutdämparen. Mej lengta te sesongen! :D

 

 

När jag gick in igen så gick en märklig kille runtomkring i trapphuset med försäljningsväska. Nu får det vara nog med märkliga dörrknackare så jag demonterade ringklockan med A-kupa om inte större. Helt klart inte Globen-kupa gudskelov..

 

Var den där miffot i spegelbilden kom från vettefan!..

 

Jaha, då gjorde jag en Aftonbladet den här gången. Mycket bilder och lite text, precis som i skvallerblaskorna. Är nästan roligare så får jag allt erkänna. Vem orkar läsa långa redogörelser om helt vanliga vardagar ur svennelivet lixom.. Bilder säger ju trots allt mer än tusen ord.

 

Nu ska jag göra nåt riktigt jävla häftigt som alla bara ääälskar att göra men sällan får tillfälle! Jag ska d.i.s.k.a.... Finns det nåt tråkigare? Skrubbar hellre toaletten än att skrubba porslin från gulingarnas värld. Förresten måste jag bara säga att jag älskar RAW! Första halvan brukar va okej men i sluthalvan brukar de kicka in grymma standuppare som får mig att gråta av skratt. Ni skulle se mig i tevesoffan. Jag ser inte ens mänskligt ut i de värsta skrattattackerna..

 

Get the fakk out from mah blog now huh


Det är inte alltid så enkelt



Omfg äntligen är min nya teknikpryl installerad, penetrerad och programmerad! Hämtade hem nya familjemedlemmen igår efter kneget och efter ett par tim så hade jag ännu inte kommit på hur man fixade timerinspelning. Först efter att ha hittat svensk manual på över 100 sidor på nätet så fann jag äntligen den jävla gåtan! Enligt mig världens knäppaste sätt. Man ska alltså välja datum och tid för inspelning och därefter STÄNGA AV dvd-spelaren! - annars fungerar inte inspelningen. Snacka om ironi..

Så nu kan jag slagga tidigt på kvällarna (pga jobb nästa dag) och ändå se alla roliga program som sänds sent på kvällarna, fast jag ser på de programmen nästa dag lr så. Inspelningsbara DVD-spelare is tah fakking maddafakkershit!

Redan snart helg igen å jag ska göra.... ~trummor, trummor~ ......naaaada!! Jag ska fetdega i soffan som smält smör som rinner rakt ner i en playmates klyfta... Men..... Jag gör nog en avstickare till de lokala bilhandlarna och spelar intresserad bilspekulant så jag får provköra deras kärror. Menar, sladda m en ny fyrhjulsdriven vrålåk för 250k är ganska rolig gratisnöje i snöyran ;) Inte bara luft är gratis, provkörningar är gratis så länge man inte kvaddar skiten ;)

Over and out, assholes!

.


Okej, jag håller med om att bilder säger mer än tusen ord...
Sry min skitiga hammartå.

Kulinsk ordbajseri

Sladdade in på adina.blogg.se och såg att hon varit ute i Asien och checkat maffiga platser. Sen hon tog studenten har hon varit typ överallt i världen medan lelle jag varit på hemmaplan mer lr mindre och bara knegat dag för dag, cash is king! Meh asså hallå.. När faen ska jag ut o se världen?.. Mjo, får la en tidig 30-årskris å poffar bort till världens alla hörn å fjortis-plåtar mig på varje plats med plutande läppar och hundvalpsögon. Kommer faen bli mer poppis än Kenza, Kissies, Blondinbella mm..

På tal om sladda så är det goa tider för oss bilister med bly i högerfoten och ivrigt rattande. Vädergudarna är riktig balla i år som ejakulerat landet vitt å minusgraderna hålla i sig! Så nu är man en självutnämnd trafikdåre med vårdlöshet i högre rang.. hell yeah..

Lillsyrran kommenterade att jag är rätt frikostig med fult ordbajsande här. Ventilerar jag för möe? Nädå, här uppträder jag hur fult jag vill utan att ens bli bad boy. Och ja, jag gillar Gordon Ramsay ;)

Imöra blire Överby Köpcentrum där jag bl.a ska kuta in på BRL, Mekonomen å Siba för att våldta pupilerna med massa ögongodis. Få se hur pass hårt jag kan hålla i plånboken, menar, lönedag på månda! ;) Pizza står på menyn! Igår vart det taco, idag kebab m pitabröd. Livet är underbart! :D



Vinterssläden framför nybygget Arena Whänersbögh som kostade runt 240 mille. Vansinniga lokalpolitiker som inte kan matte, jag vet..

Va?.. Ava tar vad? Ah wtf! Avatar!..

Helvete va det suger att städa ibland! Ikväll blev jag en jefla aggressiv städkärring! Lackar juh faen ur när kuksugardammsugarmunblowjobstycket jämt ska haka fast sig överallt! Stolsben, bordsben, väskor, kablar etc. Mig som lokalvårdare ger dåliga odds.. En vacker dag stryper jag dammsugarjäveln med sin egen snabel!

Whatevah! Såg mina nya 3D-brillor. Lr ja, de är åtminstone exakt en vecka gamla i skrivandes stund, i min ägo. Förra torsdagen hängde jag med tre polare till Göthebögh för att se Avatar 3D. Blev erbjuden biobiljett o gratis resa i sista minuten. Tackade ja endast för jag var nyfiken på 3D-grejen, trots att det blev sent på kvällen. Filmen Avatar sade mig inte så mycket trots att jag hört folk avguda filmen. Väntade mig en Ice Age-liknande movie fast seriösare.

Meh helvete vad tagen jag blev på biostolen! Där satt vi fyra kukskallar med hakorna nere i snacksen i 2 tim o 41 minuter utan att blinka. Ärligt var det mitt livs bästa filmupplevelse! Grym film, 3D-tekniken å damn grymt ljud i biosalongen! Efter filmen såg man några lipande biogäster och efteråt förstod man varför folk blivit deppiga efter att ha sett Avatar. Pandora ftw! För att inte tala om machojäveln Toruk macto!..

Imöra kommer min älskade Elin hit och förgyller mina dagar resten av veckan! Elin är det bästa jag vet! Gud vad jag älskar den kvinnan! Planer under helgen förutom massa kärlek och kladda på varann så blire shoppingrunda där jag bl.a ska värva en C-TEK-pryl till den stackars batterin i min sommarbil som fått slut på testosteron. Vafan är CTEK undrar ni.. Googla vetja ;)

Nu ska jag ta mig en plötslig powernap nån minut.. Auf wiedersehen, bitches!


Fuck shit!..

Here I am, again...

Bollade lite med min älskling och kom fram till att bloggen kunde bli en bra plats för mig att både ventilera och dokumentera för min egen skull, med tanke på att mitt minne är ett skämt... Jag är inte så möe för att kladda på BDD å Facebook. Hellre blogg. Ungefär som att hellre välja lugna Whänersburgh istället för stressiga Götebörgh..

Heureka! Dä ä redan 2010 å planerna förökar sig snabbare än kungskrabborna under isen i norr!.. Next stop: Ullared. Fan ta teveprogrammet! Annars hade alla glömt bort allt vad överhypade Ullared innebär. Damen vill dit och tömma sitt konto å jag köra kundvagnsrally 2k10!

Jag är en sparsam (läs: snål) person som håller hårt i slantarna. Antar att de flesta människor shoppar då och då för mindre summor. Många bäckar små blir en stor å, brukar jag säga. Jag däremot hoppar över bäckarna och klänger till med en flod direkt. Alltså är jag sådan som köper nada ett bra tag (veckor eller månader) och sen PANG köper jag nåt dyrt som tex bil eller annat dyr leksak, comprendos?

Min köplista har flera floder och magkänslan säger att allesammans är hemkammade innan sommaren är slut. Fakk maddafakker asså.. Många övertidstimmar på kneget vill ja lova..

Next toy: inspelningsbar dvd-spelare. Dock vet jag inte hur pass avancerad jag vill ha så beslutsångesten knullar mig än så länge. Orka.. Ska se om mah lavely hjälpa mig bestämma mig för en. En phett plus när man funnit sin rätta ;)

Hepp, ska knalla vidare. Bjuder på en bild så länge. Plåtad 9 jan hos JennyN inda Ürebrü. Min lattjobrotha Ebba å jag i vår fullt normala tillstånd...



Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0