Revy

Tänka sig! Redan maj nu!! Imorse var det för maddafakker minusgrader så jag fick dra på mej vinterjackan när  jag schwoosade till kneget! Efter jobbet på vägen hem så räckte det med t-shirt eftersom solen stekte döktit!.. Wut teh fuk lixom..

Å vad har skett på sistone?! En hel del, men slänger opp nåra bilder så får vi ett hum vad jag hållit hus på sistone ;)

Denna mask fann ena buddyn när vi hjälpte en annan dude att flytta. Hittade masken bland allt bråte och givetvis drog jag på mej den och behöll den på när jag rattade flyttlasset till polarns nya lya. Fatta vad gubbarna blev fundersamma och negerungarna ett par kvarter bort sket garanterat på sig! Lite Paris Hilton-vibbar eller hur..

Jag och Makke drog till Örebro men trippen gick inte jäkla så smidigt. Min trogna vinterbil dog halvvägs dit opp så vi fick gå resterande 12 milen till Örebro! Tur att man hade bärs till hands när man vinglade längs med E20! Alla som bärsat på E20 kan räcka opp sina händer ;)

Givetvis blev vi upplockade av min underbara flickvän och hennes snälla mami! Innan dess hann jag o Makke gå 7 km på E20 och det bästa var att Makke tog 7 kisspauser! Sen fick Elin stanna bilen 3 gånger på vägen till Örebro pga ytterligare kisspaus-á-la-Makke! :D Ja, Makkes kuk är 31 cm lång!!

Jag hängde med farsan o syrran på veteranmarknad i byhålan Nossebro en helg där det kryllade av allt möjligt från gamla goa tiden och brist på feta jänkare i nyskick rådde det inte på! Ögonporr så ögonen blödde!

 

Dagen efter veteranfebern så drog jag och pappa å hämtade min stackars vinterpulka som blev stående borta vid Mariestad efter min och Makkes Örebrotripp. Containern står nu i förvaring å sommarpärlan används flitigt nu!

I söndags fick jag och Elin lite nostalgi-vittring så jag kravlade in i förrådet i källarn och drog fram min Nintendo 64, dammade av den å sen satt jag och älsklingen som barn på nytt och spelade Super Mario ;) Notera älsklingen snabba vänstertumme ;)

Givetvis lessnade jag o älsklingen på TV-spelandet, bilentusiaster som vi är så vi släppte skiten å drog till Senor som gör stans största å godaste kebabtallrik för ett par riksdaler. Faen va dä knölla' i munnän!

Solnedgångar är änna magiska..!

Vänersborgare vet var denna hamn finns om de noterar de regnbågsfärgade seglen till vänster i bilden ;)

 


RSS 2.0