Redan midsommar!

Hell yeah nu äre dax för lite oppdajt m pix för min egen skull men som jag även delar med er läsare ;)

Man har ju vart en jefla gentleman i stel kostym bredvid min älskling som var vacker i sin rosa balklänning. Finns redan bilder på Fejsbook men det här är min egna jävla blogg så ;)



Samma natt låg jag och min älskade prinsessa i dubbelsängen i Stadshotellet Elite i Örebro o flumma med lite Burger King-käk efter en superkväll på dansgolvet och allt. Klockan hade hunnit bli runt fyra på morgonen och vi bestämde oss för att förlova oss! Känns riktigt förbannat jefla bra! Jag älskar den kvinnan så himla mycket! ;)



Å nu har midsommar hunnit ifatt oss! Känns som att det var ganska nyss som jag fick skotta fram min röda container på fyra hjul ur de massiva snödrivorna varenda dag och sladda runt varenda korsning :D
Vi firade vår midsommar med massa kärlek, sol, massa kärlek, mat, massa kärlek, fest och sprit med goda vänner och ännu mer kärlek ;)


Strålande midsommarväder


Vänersborgs hamn (Hamnkrogen aka pråmen längre fram)


Midsommar-frukosten


Maffiawannabeen i skägget och sötnosen Elin med ringen


Spriten flödade friskt hos festfixaren Fredde aka Negerfittan


Det oförutsägbara crazyparet ;)




Smarta Elin som fixat lite diskret Jägermeister i saftflaska till tågresan hem till Örebro


Idag mår jag som jag förtjänar så bilen får stå tills imorgon och jag får glädja mig med att diska diskhögen innan jag raggar upp polarna för lite action

Du vill så du kan

Vet vet vet.. Ska uppa med bilder o kladd som småningom. Men tills dess slänger jag opp en go musikvideo som piggar upp ;)


RSS 2.0